Severassa projekti voidaan joko poistaa tai päättää, riippuen siitä, onko työlle ehditty tehdä jo tarjouksia tai laskutusta. Toiminnot löytyvät projektin oikean yläkulman kolmen pisteen toimintovalikon alta.
Projektin poistaminen
Projekti voidaan poistaa mikäli projektille ei ole vielä luotu laskutusta tai tarjouksia. Poista projekti siirtymällä ensin projektikortille:
Avaa projektin oikean yläkulman kolmen pisteen toimintovalikko
Valitse Poista projekti
Projektin päättäminen
Jos projektia ei voida poistaa, eli projektille on luotu tarjouksia tai laskuja, voit sulkea eli päättää projektin. Sulkeminen piilottaa projektin listauksista, mutta tiedot säilyvät raporteilla suodattimien avulla. Aloita siirtymällä projektikortille:
Avaa projektin oikean yläkulman toimintovalikko
Valitse Päätä projekti
Tuntikirjausten siirtäminen projektilta toiselle
Mikäli projekti halutaan poistaa, mutta sille on kirjattu jo tuntikirjauksia, tulisi tuntikirjaukset siirtää projektilta toiselle. Siirto voidaan tehdä suoraan projektin kautta kätevästi massapäivityksen avulla:
Avaa projektin Projektisuunnitelma-välilehti
Siirry Vaiheet-osioon ja klikkaa kokonaistuntimäärää nähdäksesi raportin
Valitse halutut rivit valintaruuduista
Valitse Valitse toiminto > Vaihda projekti ja vaihe > Päivitä
Avainsanat: projekti, työ, poistaminen, projektin poistaminen, projektin päättäminen, tuntien siirto, tuntien siirtäminen, projektin lukitus
