Asiakkaan Kollaboraatio-välilehdeltä näet kaikki asiakkaan projektien projektitehtävät yhdessä Kanban-näkymässä: kuinka paljon tehtäviä on vielä aloittamatta tai on työn alla, sekä kenelle tehtävät on määritelty ja niin edelleen.

Käyttöoikeudet saattavat rajoittaa näkemiäsi tietoja. Näet projektitehtävät niiltä myyntitöiltä ja projekteilta, joihin sinulla on oikeus.

Voit helposti muuttaa tehtävän tilaa, jos huomaat, että työn alla oleva tehtävä on jo tehty. Klikkaa hiirellä projektitehtävää ja raahaa se haluamasi tilaan.

Tiedostot & linkit

Tiedostoja ja linkkejä voidaan lisätä tähän sekä Kollaboraatio-välilehdelle. Kun lisäät uusia tiedostoja täältä, voit linkittää ne asiakkaaseen tai asiakkaan projektiin.

Tiedostojen hallinta perustuu Asiakkaat-käyttöoikeuteen:

• Lukuoikeudet: Voi tarkastella tiedostoja
  • Muokkaa: Voi lisätä uusia tiedostoja