Power BI on Microsoftin laajasti käytössä oleva raportointityökalu, joka integroituu saumattomasti muihin Office 365 -tuotteisiin, kuten Microsoft Teamsiin. DB Pro Servicen Power BI -integraatioratkaisu mahdollistaa Severan datan automaattisen integroinnin ja visualisoinnin kaikkeen Severan dataan, jota sen rajapinta tarjoaa. Ratkaisua voidaan käyttää suoraan Power BI -desktopista työasemassa tai se voidaan julkaista Power BI -palveluun ja jakaa käyttäjille esim. Teamsin tai mobiilisovelluksen kautta. Lisäksi Power BI -sovellus voidaan helposti mukauttaa asiakkaan tarpeet huomioiden.

Power BI -sovellus hakee Severan rajapinnan kautta mm. asiakkaat, projektit ja niiden vaiheet, aktiviteetit, tuntikirjaukset, laskut, myynnit (ja niiden statukset), työntekijät, yritykset ja kustannuspaikat, tuotteet sekä resurssit ja resurssivaraukset.

Jotta rajapinnan käyttöönotto onnistuu, Severassa tulee olla kytkettynä Severan SOAP API -lisäosa päälle. Lisäosan aktivointi onnistuu pääkäyttäjän oikeuksilla rattaan kuvakkeen takaa > Tilaus > Integraatiot. Katso tarkemmat ohjeet SOAP API:sta. Kun Severan SOAP API on käytössä, voitte luoda rajapintaa varten tarvittavan API-avaimen.

Power BI -sovelluksen sekä integraation käyttöönoton sekä käyttötuen tarjoaa DB Pro Service Oy. Mahdollisista muutoksista ja lisäyksistä sovittava erikseen DB Pro Servicen kanssa.