Severan REST API tunnuksia käytetään tunnistautumiseen, kun siirretään tietoja Severan ja 3. osapuolen sovelluksen välillä.

Tunnukset luodaan Severan asetuksien kautta. Suosittelemme, että jokaiselle integraatiolle luodaan omat tunnukset. Esimerkiksi, jos sinulla on kaksi erilaista integraatiota, sinun täytyy luoda omat tunnukset molemmille.

REST API tunnusten luominen

1. Siirry Asetuksiin ylänavigaation kautta
  2. Siirry Integraatiot > REST API
  3. Klikkaa Luo tunnukset -painiketta
  4. Määrittele integraation tiedot
    1. Integraation kohdejärjestelmä: Järjestelmä, minne/mistä tiedot siirretään
    2. Integraation kuvaus: Kuvaus, kuinka integraatio toimii ja mitä tietoja siirretään
    3. Yhteyshenkilö: Yrityksenne yhteyshenkilö
    4. Valitse API Scopet: API scopet määrittelevät, mihin tietoihin luotavilla tunnuksilla on käyttöoikeudet. Jos integraation toteuttajana on kolmas osapuoli, voit kysyä heiltä, mitä API scopeja tarvitaan integraation käyttöönottamiseksi.
    5. Minulla on integraatiokumppani: Jos kolmas osapuoli on toteuttanut integraation, täytä heidän tietonsa niitä vastaaviin kenttiin
    6. Klikkaa Tallenna-painiketta luodaksesi Client ID -ja Client secret -tunnukset