Laskut -näkymässä näet kaikki laskut. Laskut näkyvät oletuksena Kanban-näkymässä, mutta voit vaihtaa näkymän lista-näkymäksi oikeasta yläkulmasta. Voit myös rajata näkymää suodattimien avulla. Valitut suodattimet jäävät voimaan, kunnes niitä jälleen muutetaan.

Kanban -näkymässä näet laskut ryhmiteltynä laskun tilan mukaan. Täällä näkyvät tilat on määritelty Asetuksissa. Laskuja voidaan rajata esimerkiksi Yksikkö (projekti) ja Projektipäällikkö -suodattimilla. Napsauta Lisää suodatin nähdäksesi kaikki käytettävissä olevat suodattimet. Hakukentästä voit etsiä laskuja asiakkaan, projektin ja laskunumeron mukaan. Tässä näkymässä voit myös nopeasti siirtää laskun tilasta toiseen raahaamalla.

Lista -näkymässä näkyy kaikki suodattimien kriteerit täyttävät laskut järjestettynä oletuksena laskun numeron perusteella. Näkymä näyttää oletuksena 20 laskua, mutta valintaa voi muokata käyttämällä sivuvalinnan vieressä olevaa Per sivu -valintaa. Listaa voi suodattaa lisäksi myös laskun tilan ja päivän perusteella.

Laskun voi avata tarkasteltavaksi klikkaamalla laskun numeroa tai tilaa, jos laskulla ei vielä ole numeroa.

Laskuille voi tehdä muutoksia massana valitsemalla vasemman reunan valintaruutu haluttujen laskujen kohdalla, jolloin yläreunaan aukeaa Valitse toiminto -ikkuna. Klikkaamalla otsikkotason valintaruutua saat valittua kaikki listalla/sivulla näkyvät laskut. Valittuasi alasvetovalikosta toiminnon, saat muutokset tehtyä klikkaamalla Päivitä -painiketta. Osa toiminnoista vaatii erillisen lisätiedon esimerkiksi laskun tilan tehtävälle muutokselle.