Esimiehet sekä käyttäjät, joilla on käyttöoikeudet matkalaskujen hyväksyntään voivat hyväksyä matkalaskuja raportilta. Oletus matkalaskuraportti löytyy Tunnit & Kulut -osiosta, mutta suosittelemme tallentamaan raportin suosikkiraportiksi, jolloin matkalaskujen hyväksyminen on helpompaa avaamalla raportti suoraan ylälaidan valikosta.

1. Klikkaa Raportit > Raportin luominen
  2. Valitse Tunnit & Kulut > Matkat ja avaa Matkalaskut-raportti
  3. Oletuksena on valittuna aikajakso Edelliset 90 päivää
  4. Muokkaa halutessasi oletussuodattimia
  5. Matkalaskun tarkastelu onnistuu klikkaamalla matkalaskun numeroa
  6. Matkalaskun tarkastelun jälkeen matkalaskun tila voidaan muuttaa Hyväksytty- tai Hylätty -tilaan

Kun matkalaskun tilaa muutetaan toisen käyttäjän luomaan matkalaskuun, aukeaa automaattisesti sähköpostin lähetysmahdollisuus. Halutessasi voit lähettää käyttäjälle huomautuksen sähköpostiin tai Hylätä sen. Matkalaskun tila muuttuu vaikka huomautusikkuna suljetaan tai sähköpostia ei lähetetä, joten tila tulee muuttaa manuaalisesti takaisin haluttuun tilaan.

Tarkastele matkakuluja

Esimiehet ja matkalaskujen hyväksyjät voivat tarkastella matkalaskujen liitteitä nopeasti kaikilta matkakuluriveiltä. Tämä onnistuu avaamalla matkalasku ja viemällä hiiri matkakulurivin päälle. Klikkaa Näytä liite -ikonia liitteen tarkastelua varten. Liitteen esikatselu näyttää myös matkakulut ilman kuittia, joten voit tarkastella kaikki kulut yhdellä kertaa.