Hallitaksesi organisaatiosi tilauksen tietoja, klikkaa yläpalkin rattaan kuvaketta ja klikkaa Muut-osion alta Tilaus.

Tilaus-sivulle pääsy vaatii Pääkäyttäjän oikeudet Muokkaa asetuksia ja hallinnoi tilausta ja ominaisuuksia.

Yhteenveto

Yhteenveto-näkymässä näet helposti lisätietoja nykyisestä ja seuraavasta laskutuskaudesta:

• Nykyinen/Seuraava laskutuskausi
  • Versio
  • Tiedostojen tallennustila
  • Käyttäjälisenssit
  • Kuukausittainen ja kokonaishinta tilaukselle

Jos sinun täytyy tehdä muutoksia tilaukseesi, ne on tehtävä ennen kuin aikajakso muuttuu, jotta hinnoittelu päivittyy. Muutokset käyttäjälisensseihin voidaan tehdä Käyttäjien hallinta -osiossa.

Jos haluat tehdä muutoksia Versioon (organisaatiosi käytettävissä olevat ominaisuudet), ota yhteyttä paikalliseen asiakastukeen. Versio voidaan muuttaa ainoastaan laskutuskauden vaihdon yhteydessä.

Jos olet ostanut Severan Visma.netin kautta, muutokset tilaukseesi ja lisensseihin tehdään Visma.netin kautta.

Käyttäjälisenssit

Voit hallita käytettävissä olevien lisenssien kokonaismäärää helposti yhdessä näkymässä. Jos poistat tässä näkymässä ylimääräisiä käyttäjälisenssejä, muutokset tulevat voimaan seuraavasta laskutusjaksosta lähtien. Jos lisäät uusia lisenssejä, uusi tilaus luodaan välittömästi.

Kun sinulla on pääkäyttäjän oikeudet, voit myös ostaa uusia lisenssejä luodessasi uusia käyttäjiä Käyttäjien hallinnassa ja poistaa lisenssejä tilauksesta, kun inaktivoit käyttäjiä.

Käyttäjälisenssien määrä ei voi olla pienempi kuin organisaation aktiivisten käyttäjien määrä.

Ominaisuudet ja integraatiot

Hallinnoi organisaatiosi käytettävissä olevia ominaisuuksia ja integraatioita.

Muutokset koskevat koko yritystä. Ominaisuuden tai integroinnin poistaminen käytöstä poistaa sen käytöstä kaikilta käyttäjiltä.

Laskutustiedot

Hallinnoi organisaatiosi laskutustietoja (miten ja minne tilauksesi lasku lähetetään).

Yrityksen tiedot

Yrityksen tietoja ei voi muuttaa täällä. Jos organisaatiosi nimi muuttuu, muuta se Asetukset > Yrityksen asetukset yrityksen perustietoihin. Jos organisaatiosi Y-tunnus vaihtuu esimerkiksi yrityskaupan seurauksena, tulee tätä varten luoda ja allekirjoittaa sopimuksensiirtoasiakirja. Otathan näissä tapauksissa yhteyttä asiakastukeesi asian hoitamiseksi.

Laskutusyhteyshenkilö

Valitse laskutuksen yhteyshenkilö organisaatiostasi.

Jos haluat vastaanottaa laskut sähköpostitse, tämä on myös henkilö, jolle laskut lähetetään. Voit valita henkilön listalta tai kirjoittaa sähköpostiosoitteen manuaalisesti.

Laskutusosoite

Vaikka vastaanottaisit laskut sähköisesti, myös fyysinen laskutusosoite tulee täyttää. Täällä voit hallita omaa laskutusosoitettasi.

Verkkolaskutus

Ota laskujen vastaanottaminen käyttöön e-laskuina. Anna verkkolaskuosoitteenne ja operaattorikoodi, ja ota verkkolaskutus liukukytkimestä käyttöön.

Tilaukset

Tarkastele aiempia tilausvahvistuksia sekä toimintojen ja integraatioiden toimintahistoriaa.