Tässä näkymässä voit helposti lisätä erityyppisiä kirjauksia sekä tarkastella aiemmin tehtyjä kirjauksia. Käyttöoikeuksista riippuen voit valita oikean ylälaidan Käyttäjä-valikosta henkilön, jonka tietoja haluat tarkastella. Tunnit & kulut -näkymän yläosasta näet myös oleelliset KPI-luvut, joiden on tarkoitus ohjata työn tekemistä. Lukujen näkyvyyttä hallitaan Asetukset > Tuntikirjausyhteenveto -valikosta.

Oletuksena näytetään kuluvan viikon päivät, mutta voit myös muuttaa tarkasteltavaa viikkoa. Näkymää voi vaihdella päivä- ja viikkotason välillä käyttämällä Päivä/Viikko -valintapainiketta. Palkki näyttää jokaiselle päivälle kirjatut tunnit ja voit lisätä tunteja puuttuville päiville klikkaamalla päivämäärää. Jos päivä on jo suljettu, tulee se ensin avata, jotta voit lisätä kirjauksia.

Viikkonäkymä on valittavissa vain silloin, kun tuntien syöttötapana on Tuntimäärä.

Minikalenterista pystyt siirtymään nopeasti haluamallesi päivälle. valmiiksi merkityt päivät näkyvät vihreänä, poissaolot oranssina ja valittu päivä sinisenä.

Näet myös kuluvalle päivälle lisätyt aktiviteetit ja voit luoda näistä tuntikirjauksia. Jos aktiviteetille on linkitetty projekti, on se oletuksena valittuna kirjaukselle. Voit halutessasi vaihtaa projektia ennen kirjauksen tallennusta.

Jos yrityksellänne on käytössä Matkalaskut-lisäosa, näet aiemmin luodut matkalaskut sekä matkakulut, jotka odottavat matkalaskulle vientiä ja nämä on ryhmitelty matkakulun tyypin mukaan. Odottaa matkalaskulle vientiä -osiosta voit myös nopeasti luoda uuden matkalaskun.