In het Overzicht facturatie kunt u al uw facturen bekijken. De facturen worden standaard in de kanbanweergave getoond, maar in de rechterbovenhoek kunt u overschakelen naar de lijstweergave. Er zijn ook een enkele filters waarmee u de resultaten kunt beperken. De geselecteerde filters worden opgeslagen en blijven behouden, totdat u ze weer wijzigt.

In de kanbanweergave worden de facturen per factuurstatus gegroepeerd. De statussen die hier worden weergegeven, zijn in de Instellingen vastgelegd. Facturen kunnen op Afdeling (project) en Projectmanager worden gefilterd. Klik op Voeg filter toe om alle beschikbare filters te bekijken. U kunt ook op project, klantnumer of factuurnummer zoeken naar specifieke facturen. Met slepen en neerzetten verplaatst u facturen van de ene naar de andere status.

In de lijstweergave ziet u alle facturen die voldoen aan de geselecteerde filters. De facturen zijn gesorteerd op factuurnummer. In de lijst worden standaard 20 facturen weergegeven, maar u kunt dit wijzigen door een ander aantal per pagina te kiezen naast de paginakiezer. De lijst kan ook op factuurdatum en -status worden gefilterd.

Facturen kunnen ter beoordeling worden geopend door op het factuurnummer of de factuurstatus te klikken als de factuur nog geen nummer heeft.

Facturen kunt u groepsgewijs bewerken door de selectievakjes te markeren. Hierdoor wordt het venster Actie selecteren boven aan de weergave geopend. Alle getoonde facturen kunnen in één keer worden geselecteerd door op het selectievakje in de bovenste regel te klikken. U kunt de actie in het vervolgkeuzemenu selecteren en de wijzigingen aanbrengen door op de knop Bijwerken te klikken. Voor sommige wijzigingen zijn extra gegevens nodig, bijvoorbeeld de factuurstatus die u aan de geselecteerde facturen wilt toekennen.