Agendaresources zijn bijvoorbeeld kantoorapparatuur, vergaderruimtes of andere bedrijfsmiddelen die via de agenda kunnen worden gereserveerd. Om de reserveringsstatus van een resource weer te geven gaat u naar Planning > Agenda en selecteert u de specifieke resource in het menu Agenda's selecteren.

Agendaresources beheren

Om agendaresources te beheren gaat u naar Instellingen > Agenda en taken > Agendaresources. Daar kunt u de gewenste resources toevoegen, bewerken en uitschakelen.