Met trefwoorden voor bestanden en links kunt u bestanden en links in Severa makkelijker identificeren en terugvinden. Om ze zo nuttig mogelijk in te zetten moeten trefwoorden door een beheerder worden beheerd. Deze beheerder bepaalt welke woorden er worden gebruikt en verwijdert de woorden die niet meer worden gebruikt. Wanneer bestanden of links aan een (verkoop)project worden toegevoegd, kunt u ze met een of meer trefwoorden labelen.

Trefwoorden voor bestanden en links beheren

Om trefwoorden voor projecten te beheren, gaat u naar Instellingen > Projectbeheer > Trefwoorden voor projecten. U kunt zo nodig nieuwe trefwoorden toevoegen en de bestaande bewerken. Wanneer u een trefwoord bewerkt, kunt u zien aan hoeveel bestanden en links dit is gekoppeld en een lijst van die bestanden en links weergeven.

Als u een trefwoord wilt uitschakelen of verwijderen, dan houdt u de muisaanwijzer boven de regel, zodat de beschikbare acties worden getoond. Wanneer u een trefwoord verwijdert dat nog aan bestanden of links is gekoppeld, wordt u gevraagd of u de bestanden en links op een ander trefwoord wilt overzetten of het trefwoord bij de bestanden en links wilt verwijderen.