Activeer, voordat u aan de slag gaat, de REST API van Severa met beheerderstoestemmingen via Upgrades. Nadat u opnieuw bij Severa bent ingelogd, wordt de REST API in het menu Instellingen getoond.

Hoe kom ik aan een testomgeving?

Om de integratie tussen de applicatie van derden en Severa te testen, krijgt u toegang tot een testomgeving. Neem contact op met support voor een testomgeving.

Documentatie

Documentatie vindt u hier: Severa Public REST API Documentation