Voordat u kunt beginnen, moet u de functie REST API van Severa met beheerdersrechten activeren. Deze functie kan worden geactiveerd vanuit het abonnementsbeheer. Nadat u opnieuw bij Severa bent ingelogd, wordt de REST API in het menu Instellingen getoond.

De REST API is beschikbaar in de Business-, Platinum- en Enterprise-versies van Severa.

Hoe kom ik aan een testomgeving?

Om de integratie tussen de applicatie van derden en Severa te testen, krijgt u toegang tot een testomgeving. Neem contact op met support voor een testomgeving.

Documentatie

Documentatie vindt u hier: Severa Public REST API Documentation