Om de KPI's te selecteren die moeten worden getoond, gaat u naar Instellingen > Belangrijke prestatie-indicatoren (KPI's) > KPI-gebruik.

Uren en declaraties

Selecteer de waarden van de KPI's die in de weergave Uren en declaraties voor medewerkers worden weergegeven. Aangepaste Gebruikers-KPI's die in KPI's aanmaken zijn aangemaakt, kunnen hier als waarden worden geselecteerd.

Projectfinanciën

Selecteer de waarden die op het tabblad Financieel van een project worden getoond.

Project-KPI's

Selecteer de waarden die op het tabblad Financieel van een project worden getoond. Aangepaste Project-KPI's die in KPI's aanmaken zijn aangemaakt, kunnen hier als waarden worden geselecteerd.

Teamproductiviteit

Wanneer projecten op basis van vaste vergoedingen worden gefactureerd, is het belangrijk om te weten of het project er net zo goed voor staat als het op basis van ingevoerde werkuren zou zijn gefactureerd. Het factureringsaandeel is een KPI voor medewerkers die aangeeft hoeveel elk projectlid aan de projectfacturatie heeft bijgedragen. Deze KPI biedt vooral veel inzicht wanneer projecten met vaste vergoedingen worden gefactureerd.

Om te bepalen hoe het factureringsaandeel in uw bedrijf wordt berekend, gaat u naar Instellingen > Belangrijke prestatie-indicatoren (KPI's) > KPI-gebruik. De standaardinstelling is dat het Factureringsaandeel van medewerkers wordt gebaseerd op de waarde van de uren, maar er kan ook een verdeling worden gemaakt op basis van het aantal uren of op basis van de kosten per uur.

U kunt ook kiezen welk type facturering over de medewerkers wordt verdeeld. De standaardinstelling is dat de facturering bestaat uit gefactureerde werkuren en producten van het type eigen werk.