Met filters kunt u de gegevens in de rapporten beperken. Voor elk rapport zijn enkele van de meestgebruikte filters voorgeselecteerd. U kunt gebruikmaken van de voorgeselecteerde filters, maar u kunt deze standaardinstellingen ook verwijderen. Wanneer u de muisaanwijzer boven een filter houdt, wordt de optie Selectie wissen weergegeven.

Er zijn ook waarden voor elk rapport voorgeselecteerd. U kunt, afhankelijk van het rapporttype, deze waarden naar wens wijzigen.

Lijstrapporten

Klik op de knop Waarden selecteren om de lijst met alle geselecteerde en beschikbare waarden te openen. U kunt nieuwe waarden toevoegen door op de gewenste waarde in de kolom Beschikbare waarden te klikken. Verwijder geselecteerde waarden door de muisaanwijzer boven de waarde te houden en op het verwijdersymbool te klikken.

Grafische rapporten

Voor grafieken kunt u één optie selecteren voor: Gegevensbron (Verkoop, Aantal orders, Facturering, Inkomsten, Verkoopmarge, Marge en Verkoopactiviteit), Groeperen en Tijdvak. U kunt ook gegevens van het afgelopen jaar en prognoses opnemen en de waarden weergeven op basis van de verkoopkans (gewogen waarden).

Analyserapporten

Voor analyserapporten kunt u zoveel waarden selecteren als u wilt, maar u kunt slechts drie opties voor Groeperen kiezen. De tijdvakken zijn beperkter dan voor de lijstrapporten. U kunt ook gegevens van het afgelopen jaar en prognoses opnemen en de waarden weergeven op basis van de verkoopkans (gewogen waarden).