U opent uw takenlijst door Planning > Takenlijst in de navigatiebalk aan de zijkant te selecteren. De takenlijst toont alle activiteiten en u herkent de activiteitencategorieën aan hun kleur:

• Agenda-item: Lichtblauw
  • To-do: Groen
  • Projecttaak: Violet
  • Persoonlijk: Grijs
  • Afwezigheid: Oranje

Afhankelijk van uw toestemmingsprofiel mag u ook de takenlijsten van andere gebruikers weergeven door die persoon in het menu Gebruiker te selecteren. De KPI-waarden worden dan ook aan de geselecteerde gebruiker aangepast.

De takenlijst toont alle taken die aan u zijn toegewezen, onderverdeeld in taken die achterstallig zijn, die vandaag moeten worden uitgevoerd of in de toekomst plaatsvinden. In deze weergave kunt u met de knop To-do toevoegen ook nieuwe taken toevoegen of bestaande taken bewerken door de muisaanwijzer erboven te houden en de taak bijvoorbeeld naar een latere datum te verplaatsen. De activiteitencategorie kan niet worden bewerkt, dus als u een onjuiste categorie voor een activiteit hebt geselecteerd, dan moet u de activiteit verwijderen en deze opnieuw aanmaken.

Wanneer u Resourceplanning gebruikt, kunt u in het gedeelte Resourcetoewijzingen ook uw resourcetoewijzingen zien.

Met de functies voor groepsgewijs bijwerken (Alle uitstellen en Alle voltooien) kunt u alle activiteiten in een gedeelte van de lijst uitstellen of voltooien. Wanneer u de muisaanwijzer boven uw takenlijst houdt, kunt u ook afzonderlijke activiteiten selecteren en deze met een paar muisklikken bijwerken.