In de Instellingen kunt u uw eigen KPI's aanmaken. Afhankelijk van het type bedrijf dat u hebt, wilt u misschien op een andere manier rapporteren over bijvoorbeeld de inzetbaarheid van medewerkers of de winstgevendheid van projecten. Of misschien wilt u geheel nieuwe KPI's aanmaken waarop u uw bedrijf wilt sturen.

KPI's aanmaken is beschikbaar in de Platinum- en Enterprise-versies van Severa.

U kunt KPI's voor projecten, facturatie en gebruikers aanmaken. Voor elk van deze indicatoren zijn relevante KPI-rapportages beschikbaar. U kunt er ook voor kiezen om aangepaste KPI's weer te geven: KPI's voor projecten op de projectkaart, KPI's voor de facturatie bij het aanmaken van facturen en KPI’s voor gebruikers wanneer zij bij Uren en declaraties hun werkuren invoeren.

Daarnaast kunt u uw eigen aangepaste velden toevoegen en deze voor het berekenen van KPI's gebruiken. Gedetailleerdere informatie vindt u hier. U kunt aan vier categorieën aangepaste velden toevoegen:

• Valuta (te gebruiken in de berekening van KPI's)
  • Datum
  • Numerieke waarde (te gebruiken in de berekening van KPI's)
  • Tekst