När Säkerhet-tillägget** är aktiverat, kan du skapa en lista över tillåtna IP-adresser (vitlista) för att förhindra inloggning från någon annan IP-adress.

Hantera nätverksbegränsningar

För att hantera nätverksbegränsningar, gå till Inställningar > Systeminställningar > Nätverksbegränsningar. IP-adresser kan vara antingen i IPv4 eller i IPv6-format och ska anges i format "x.x.x.x" (t.ex. 192.168.0.100).

• När du tar funktionen i bruk, kan du först lägga till alla tillåtna IP-adresser och sedan aktivera funktionen med reglaget.
  • När funktionen redan är aktiverad i inställningar och du lägger till eller tar bort IP-adresser, träder ändringarna i kraft omedelbart.

Detta påverkar inte de användare som för närvarande är inloggade. De kommer att autentiseras nästa gång de loggar in.