Lista över vanliga fel som kan uppstå i Severa och hur man åtgärdar dem.

Fel Beskrivning Åtgärd
Invalid input Detta fel innebär att säkerhetsvalideringen av användarens indata har misslyckats. Validering av indata är en viktig säkerhetsåtgärd för att förhindra en mängd vanliga injektionsattacker som SQL-injektion och Cross-Site Scripting (XSS). Kontrollera och ta bort specialtecken från textfält.
Unauthorized access Detta fel innebär att användaren inte har tillräcklig behörighet för att utföra åtgärden. Administratören kan kontrollera och uppdatera användarens behörigheter under användarhantering.
Internal server error Detta fel kan uppstå på flera ställen. T.ex rapporter, fakturering. Försök att filtrera rapporten ytterligare och begränsa sökningen.