Veelvoorkomende fouten in Severa en hun oplossingen.

Foutmelding Omschrijving Oplossing
Invalid input Deze foutmelding wijst erop dat de invoer van de gebruiker niet aan de eisen van de veiligheidscontrole voldoet. Invoervalidatie is een cruciale beveiligingsmaatregel om verschillende veelgebruikte injectie-aanvallen zoals SQL-injectie en Cross-Site Scripting (XSS) te voorkomen. Controleer en verwijder speciale tekens uit tekstvelden.
Unauthorized access Deze foutmelding wijst erop dat de gebruiker onvoldoende rechten heeft om de bewerking uit te voeren. De gebruiker met beheerdersrechten kan via het gebruikersbeheer de toegangsrechten van gebruikers controleren en bijwerken.
Internal server error Deze foutmelding kan op meerdere plaatsen worden getoond. Bijvoorbeeld bij rapporten en de facturatie. Probeer het rapport met filters te beperken om specifieker te kunnen zoeken.