Severa ondersteunt alleen onderstaande webbrowsers.

Windows-machines

• Microsoft Edge: Laatste grote versie
  • Firefox: Laatste grote versie
  • Chrome: Laatste grote versie

Wegens kwetsbaarheden en beveiligingsproblemen kunnen we niet garanderen dat Microsoft Internet Explorer of Microsoft Edge Legacy naar verwachting zullen functioneren. Het is aan te raden om Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome als browser te gaan gebruiken voor de beste gebruikerservaring.

Mac-machines

• Safari: Laatste grote versie
  • Firefox: Laatste grote versie
  • Chrome: Laatste grote versie

Als de door u gebruikte webbrowser niet op de lijst staat, betekent dat niet dat u deze niet voor Severa kunt gebruiken. Het betekent alleen dat we niet kunnen garanderen dat alle menu's en pagina's werken of dat de gebruikersinterface net zo mooi oogt als bij de ondersteunde browsers. We lossen ook geen problemen op die alleen bij oudere webbrowsers optreden. De reden hiervoor is dat de technologie van het WWW met enorme stappen vooruit gaat en oudere browsers niet beschikken over de technologie om de nieuwe, gave functionaliteit te ondersteunen die we voor u hebben gemaakt.