Endast följande webbläsare stöds.

Windows-användare

• Mircrosoft Edge: Senaste versionen
  • Firefox: Senaste versionen
  • Chrome: Senaste versionen

På grund av sårbarheter och säkerhetsproblem kan vi inte garantera att Microsoft Internet Explorer eller Microsoft Edge Legacy kommer att fungera som förväntat. Vi råder därför dig att istället använda Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Google Chrome för att vara säker på att ni får den bästa användarupplevelsen.

Mac-användare

• Safari:  Senaste versionen
  • Firefox: Senaste versionen
  • Chrome: Senaste versionen

Om webbläsaren du använder inte är listad ovan betyder inte det att du inte kan använda systemet i den webbläsaren. Det innebär endast att vi inte kan garantera att programprestandan är lika bra som i de nämnda ovan. Till exempel att gränssnittet och dess funktioner ser ut och fungerar som tänkt. Vi kommer inte heller fixa programfel som endast existerar i gamla webbläsare. Detta gör vi på grund av att WWW-teknologi utvecklas snabbt och i stora steg. Därmed har inte gamla webbläsare den tekniska möjlighet att stödja de funktioner som efterfrågas och som vi vill erbjuda er.