Valutor är endast tillgängliga i versionerna Platinum och Enterprise.

Valuta tillåter dig att lägga till nya valutor i Inställningar och associera dem med kunder och/eller projekt.

För att lägga till en ny valuta måste en växelkurs ställas in mot företagets basvaluta. Den nya valutan kan sedan tilldelas som standardvaluta för kunder. För att hantera valutor gå till Inställningar > Organisation > Valutor.

Lägg till ny valuta

För att lägga till en ny valuta, klicka på Lägg till valuta. Välj valuta i rullgardinsmenyn och ange växelkursen som ett förhållande till basvalutan för din organisation. När du är klar, Spara den nya valutan.

För att verifiera företagets basvaluta, gå till Inställningar > Organisation > Företagsinställningar > Övriga inställningar.

Redigera valutor

För att redigera en befintlig valuta, klicka på valutan för att öppna informationen. Redigera uppgifterna och välj Spara.

Inaktivera/ta bort valutor

För att inaktivera eller ta bort en befintlig valuta som inte används längre, håll muspekaren över valutan och välj Inaktivera eller Ta bort.

Valutor som används kan inte raderas. För att kontrollera användningen klickar du på en valuta för att visa dess detaljer.