Inställningen för Kolumnsorteringsprioritet definierar hur sorteringen görs när data sorteras baserat på flera kolumner.

Man kan antingen använda första eller sist sorterade kolumnen som prioritet. Som standard är den senast klickade kolumnen den primära, och detta beteende är bekant för många som använder kalkylarksverktyg.

För att ändra inställningen, gå till Inställningar > Systeminställningar > Kolumnsorteringsprioritet.