BI Book on käyttäjäystävällinen analytiikka- ja raportointityökalu, joka automatisoi Severa-raportoinnin ja tuo syvyyttä dataan. BI Book hyödyntää Microsoftin suosittua analytiikkatyökalua Power BI:tä. BI Book hakee raportoitavan datan reaaliaikaisesti Severasta ja esittää sen dynaamisten sekä visuaalisesti selkeiden dashboardien avulla. Sen avulla voit räätälöidä, muokata ja parantaa kaikkia raportteja organisaatiossasi helposti muutamalla klikkauksella.

BI Book on markkinoiden helpoin tapa integroida Severa Power BI:hin tai muihin analytiikkatyökaluihin kuten Qlik, Tableau ja Google Data Studio. BI Book yhdistää kaikkien järjestelmiesi raportoinnin yhteen portaaliin tehden raporttien laatimisesta ja jakamisesta mahdollisimman helppoa. BI Bookin pystyy integroimaan yli 50 järjestelmään, ja yhdistelemään eri järjestelmien dataa yhtenäisiksi raporteiksi. BI Book helpottaa raporttien jakamista sekä hallinnointia erilaisten käyttäjäoikeuksien avulla tuoden samalla raportoinnin lähemmäksi koko organisaation arkea.

Käyttöönotto

Pääkäyttäjän tulee aktivoida integraation käyttöönottoa varten Severan REST API -rajapinta Tilaus-sivulta. Siirry rattaan kuvake > Tilaus > Integraatiot > REST API. Tämän jälkeen avaa Bi Bookin ohjeet ja määrittele REST API -tunnukset sekä käyttöönotto heidän ohjeen mukaan. Tutustu tarkemmin kuinka REST API -tunnukset luodaan Severassa.

Integraation on toteuttanut Renance - Automated Financials Services Oy ja he vastaavat integraation kehittämisestä sekä tuesta (bibook@renance.com).