Asetuksissa voit luoda omia KPI-lukuja. Toimialasta riippuen teillä voi olla tarve raportoida käyttöä, projektin kannattavuutta tai luoda kokonaan uusia KPI lukuja ohjaamaan yritystä.

KPI lukujen luominen on saatavilla Platinum ja Enterprise -versioissa.

Voit luoda projektien, laskujen sekä käyttäjien KPI-lukuja. Ne ovat käytettävissä jokaisen osion omilla raporteilla. Voit myös valita, näytetäänkö Projektien KPI-luvut projektikortilla, laskujen KPI-luvut laskuja luotaessa ja käyttäjien KPI-luvut Tunnit & kulut -näkymässä.

Lisäksi voit lisätä omia lisäkenttiä ja käyttää niitä KPI-laskennassa. Lisätietoja löydät täältä. Voit lisätä lisäkenttiä neljässä eri muodossa:

• Valuutta (Käytä KPI laskennassa)
  • Päivä
  • Numeerinen arvo (käytetään KPI-laskennassa)
  • Teksti