Määritä kuinka projektin nimi näytetään yrityksenne Severa käyttäjille. Tämä asetus vaikuttaa esimerkiksi projektin alasveto-valikkoon, kun käyttäjä kirjaa kuluja, projektin yhteenvetoon sekä projektien ja myyntitöiden näkymiseen asiakaskortilla.

Projektin nimi

Projektin nimenä voidaan näyttää projektin nimi, joka sille annettaan lisättäessä (tämä nimi näkyy ylhäällä, kun avaat projektin) tai projektin lyhyt nimi, joka voidaan määrittää projektin asetuksissa (max 15 merkkiä).

Projektin numero

Voit myös lisätä projektin numeron näytettäväksi. Joissakin näkymissä projektin numero näytetään suluissa projektin nimen jälkeen ja joissain näkymissä projektin edessä.

Asiakkaan nimi

Voit myös lisätä asiakkaan nimen näytettäväksi. Tämä on kätevää esimerkiksi silloin, kun meneillään on useampi projekti samalla nimellä. Asiakkaan nimi näytetään ensimmäisenä, joten löydät helposti oikean projektin esimerkiksi tuntikirjauksia varten.