Severan käyttökokemuksen keskiössä ovat työpöydät. Määrittelemillämme esiasetuksilla pääset alkuun, mutta suosittelemme räätälöimään työpöydät oman tarpeen mukaisiksi.

Rekisteröidessäsi Severan, saat käyttöösi valmiita työpöytiä, jotka on oletuksena jaettu eri käyttöoikeusprofiileille ja yrityksen pääkäyttäjänä näet kaikki työpöydät.

Omien ja jaettujen työpöytien luonti

Työpöytiä on kahta eri tyyppiä: omia ja jaettuja. Omat työpöydät ovat henkilökohtaisia ja tarkoitettu käyttäjän henkilökohtaiseen käyttöön ja niille on mahdollista lisätä niin omia kuin jaettuja raportteja. Jos haluat jakaa saman työpöytänäkymän yrityksen muille käyttäjille, luo työpöytä jaettuna. Kun olet jakanut työpöydän, voit valita millä kaikilla käyttöoikeusprofiileilla on pääsy työpöydälle. Voit käyttää työpöydän luomiseen joko oletusraportteja tai jaettuja raportteja.

Jos sinulla ei ole työpöytien Jakamis-oikeutta, et voi luoda jaettuja raportteja.

Kun haluat luoda uuden työpöydän, valitse Työpöytä-näkymän oikeasta ylälaidasta Muokkaa työpöytää. Avautuvassa näkymässä on mahdollista lisätä uusia työpöytiä ja poistaa/muokata olemassa olevia.

1. Pääset työpöytänäkymään klikkaamalla Severa -painiketta vasemmasta yläkulmasta.
  2. Klikkaa Muokkaa työpöytää -liukukytkimestä.
  3. Klikkaa Lisää työpöytä -painikkeesta.
  4. Anna työpöydälle kuvaava nimi ja valitse, onko se Oma vai Jaettu työpöytä.
  5. Jaettua työpöytää luotaessa sinun tulee myös valita mille käyttöoikeustasoille se jaetaan.
  6. Klikkaa Luo-painiketta.

Uusi työpöytä on nyt luotu ja voit alkaa lisäämään sisältöä siihen.