Creamailer-asiakasviestintäohjelmistosta löytyy kumppanimme tekemä rajapinta Severaan, jonka avulla Severan kontakteja voidaan tuoda Creamailerin postituslistoille automaattisesti. Katso Creamailerin sivuilta lisätietoja ja video rajapinnan käyttöönottoa koskien: Integraatio Creamailerin ja Severan välille

Integraation on toteuttanut Creamailer ja vastuu integraation käyttöönotosta, tuesta ja kehittämisestä on heillä.

Käyttöönotto

Jotta rajapinnan käyttöönotto onnistuu, Severassa tulee olla kytkettynä Severa SOAP API -rajapinta. Mikäli teillä ei vielä ole API:a kytkettynä, saatte kytkettyä sen suoraan Severan Laajennukset-osion kautta. Katso tarkemmat ohjeet SOAP API:sta. Kun Severa SOAP API on käytössä, voitte luoda rajapintaa varten tarvittavan API-avaimen.

Rajapinnan varsinainen käyttöönotto tehdään Creamailerin Asetukset-sivulta. Katso tarkemmat ohjeet Creamailerin tukisivuilta.

1. Valitse sivun vasemmasta laidasta Liitännät-otsikon alta Ohjelmistot
  2. Klikkaa Severan logoa
  3. Anna Severassa luomasi API-avain sille varattuun kenttään ja valitse Lisää avain

Nyt yhteys tilien välille on muodostunut ja voit määrittää, mitä tietoja Severasta halutaan tuoda Creamaileriin. Tämä tapahtuu linkitysten avulla, joita voidaan lisätä rajattomasti. Tiedot tuodaan Severasta kontaktien avainsanojen avulla.

1. Valitse Uusi linkitys
  2. Lisää haluamasi avainsana. Voit lisätä myös useampia avainsanoja, ja erottele tällöin avainsanat pilkulla. Huomaa myös, että isoilla ja pienillä kirjaimilla on merkitystä.
  3. Valitse, mille postituslistalle yhteystiedot tuodaan
  4. Valitse Lisää linkitys, jolloin linkitys on valmis

Mikäli haluat henkilön mukaan postituslistalle, tulee hänen yhteystietoihin Severassa ruksata valinta Salli yhteydenotto sähköpostitse. Avainsanan omaavat kontaktit ja niiden tiedot tuodaan tämän jälkeen jatkossa postituslistalle automaattisesti.