Integraatiot mahdollistavat tietojen kulkemisen järjestelmien välillä vaivattomasti ja virheettömästi.

Tarjoamme useita rajapintoja muihin yleisesti käytettyihin ratkaisuihin ja REST API rajapinnan avulla voit luoda integraatiota Severaan päin.

Ottaaksesi integraation käyttöön organisaatiollesi, klikkaa Asetukset ja valitse Muut alta Laajennukset.

1. Valitse Ominaisuudet
  2. Valitse Rajapinnat
  3. Valitse haluttu integraatio listalta
  4. Klikkaa alareunasta Seuraava siirtyäksesi Sopimus-sivulle
  5. Sopimus-sivulla näet tarkemmat tiedot valituista ominaisuuksista, kuluista ja laskutuksesta
  6. Tarkasta tiedot ja kun olet valmis, valitse Vahvista sopimus
  7. Tilausvahvistus lähetetään sähköpostin liitteenä (PDF) yrityksenne Laskutusyhteyshenkilölle