Integrationer tillåter information att flöda mellan systemen utan ansträngning och fel.

Vi erbjuder flera gränssnitt till andra vanliga lösningar och du har även möjlighet att integrera med oss genom att använda vårt REST API.

För att aktivera en integration för din organisation, klicka på Inställningar i toppnavigeringen och välj Uppgraderingar under Övrigt.

1. Klicka på Egenskaper
  2. Välj Gränssnitt
  3. Välj integrationen från listan
  4. Klicka på fältet Nästa längst ned på sidan för att gå till sidan Avtal
  5. Avtalssidan visar information om valda funktioner, kostnader och fakturering.
  6. Granska uppgifterna och klicka på Bekräfta avtal när du är klar .
  7. Orderbekräftelsen skickas även via e-post till Kontaktperson fakturering som en PDF-bilaga.