Voit lisätä matkakuluja ja maksueriä Tunnit & kulut -näkymästä samalla, kun lisäät tunteja. Lisääminen onnistuu klikkaamalla Lisää tuntikirjauksia -painikkeen perässä olevaa nuolipainiketta ja valitsemalla haluttu kirjaustyyppi.

Matkakulujen lisäys on jaettu kolmeen kategoriaan: kilometrikorvaus, päiväraha ja muut kulut. Voit muokata käytettävissä olevia kulutyyppejä Asetusten kautta. Täältä voit myös muokata olemassaolevia kulutyyppejä.

Jos sinun tarvitsee muokata kirjausta jälkikäteen, onnistuu se viemällä hiiri kirjausrivin päälle. Voit lisätä esimerkiksi sisäisen kommentin laskutusta varten.