Wanneer u in de dagweergave van Uren en declaraties de werkuren voor een dag invoert, kunt u ook reiskosten en overige vergoedingen toevoegen. Het invoeren is vergelijkbaar met het invoeren van uren. Klik op de pijl naast de knop Werkuren toevoegen om het invoertype te selecteren.

Er zijn drie categorieën reiskosten: kilometers, dagvergoeding, en overige reiskosten. In Instellingen kunt u de typen bewerken die voor elke categorie beschikbaar zijn. U kunt daar ook de beschikbare vergoedingen aanpassen.

Als u de ingevoerde reiskosten of vergoedingen wilt wijzigen, dan houdt u de muisaanwijzer erboven en selecteert u de gewenste actie. U kunt ook interne notities toevoegen voor bijvoorbeeld facturatiedoeleinden.