Se våra återkommande versionsnyheter för information om nya förbättringar, åtgärder och buggfixar.

Versionsnyheter vecka 13 och 14

Buggfixar
Fakturering
Vid uppdatering av ett schemalagt faktureringsjobb skapas fakturor direkt och inte enligt automatiseringsregeln.
Projekt
Problem med tidsramen för en återkommande avgift när startdatum som avgiftsperioden avser är i framtiden.
Rapportering
Problem med filtret Försäljningsstatus i rapporten Öppna försäljningsprojekt.
Ett internt fel uppstår när man försöker öppna rapporten Arbetstimsanalys.
Prenumeration
Tidsperioden i Nästa prenumerationsperiod är i det förflutna.

Versionsnyheter vecka 10 till 12

Nyheter och förbättringar
Dra och släpp aktiviteter på projektets tidslinje
Du har nu möjlighet att dra och släppa aktiviteter på projektets tidslinje inom samma fas och finjustera planen snabbt om det finns ändringar i kalendern.
Buggfixar
Fakturering
Ett internt fel uppstår när man försöker skapa en faktura.
Rapportering
Problem med filtret Användare i rapporten Resursallokering per person i procent.
Inställningar
När helgdagar inaktiveras, justeras inte flextiden därefter.

Versionsnyheter vecka 8 och 9

Buggfixar
Projekt
Kostnadsställe för projektavgifter ärvs från mallprojektet.
Valet "Använd projektspecifika arbetstyper" fungerar inte korrekt när du väljer alla på en gång.
Beskrivningstext kopieras från mallprojekt även om den inte är vald att inkluderas.
Rapportering
Det går inte att skapa delade rapporter när användarens behörigheter är inställda på "Ingen".
Kalender
Det är nödvändigt att ladda om webbläsaren för att uppdatera kalendervyn när du markerar en aktivitet som slutförd.
Tid & Utlägg
Ett fel uppstår när du försöker spara en tidtagning som har pågått under flera dagar.

Versionsnyheter vecka 4 till 7

Nyheter och förbättringar
Integration med Netvisor betalningsstatus
Med den nya integrationen kan du överföra information om betalningsstatus från Netvisor till Severa. Integrationen är tillgänglig för finska organisationer som använder sig av Netvisor-integration.
Nytt värde för rapportering
Du kan nu lägga till momsregistreringsnummer (Kundens momsregistreringsnummer) som ett värde i rapporterna Artiklar och Arbetstimmar.
Ärva tidslinjer när du använder projektmallar
Tidigare vid användning av projektmallar var längden på projekt och faser fastställd till en månad. Nu ärvs tidslinjerna för projekt, faser och aktiviteter från mallprojektet.
Buggfixar
Aktiviteter
E-postmeddelanden om aktiviteter innehåller HTML-taggar i beskrivningen.
Fakturering
Schemalagd fakturering skickar inte e-post efter att ett jobb har slutförts.

Versionsnyheter vecka 1 till 3

Buggfixar
Integrationer mot ekonomistystem
Problem med att konfigurera integrationen mellan Severa och eAccounting.
Fakturering
Hälsningsfras på PDF faktura baseras på användarens visningsspråk.
En varning avsedd för enskilda fakturainställningar visas också på fakturamallen.