Sinds december 2023 worden e-mails op een andere manier vanuit Severa verzonden. Deze aanpassing is gedaan als reactie op het strengere e-mailbeleid dat door verschillende e-mailserviceproviders is ingevoerd.

Alle e-mails afkomstig van Severa (zoals offertes en facturen) worden verzonden vanaf het adres [noreplyto@severa.com]. Aan deze e-mails, die voorheen vanuit het e-mailadres van de gebruiker werden verzonden, wordt een antwoordadres toegevoegd. Dit betekent dat als iemand op een dergelijke e-mail antwoordt, het antwoord wordt doorgestuurd naar het e-mailadres van de persoon die het oorspronkelijke bericht heeft verzonden.

Na 18 december 2023 is het niet meer nodig om mailservers als toegestane servers toe te voegen. Als u deze aanpassing in het verleden hebt gedaan, dan kunt u nu de IP-adressen of de witte lijst verwijderen.

IP-adressen 81.22.243.84, 81.22.243.88, 81.22.243.104 en 81.22.243.105.