De mobiele app Visma Scanner helpt u om uw reiskostendeclaraties snel in Severa te krijgen. Wanneer u kwitanties ontvangt, maakt u er onmiddellijk een foto van, zodat u deze later aan uw reiskostenvergoeding kunt toevoegen.

Download de gratis mobiele app Visma Scanner uit Google Play of AppStore.

Hoe werkt de app?

Log in met uw inloggegevens voor Severa.

Nadat u bent ingelogd, maakt u een foto van uw kwitantie en voert u aanvullende gegevens voor de kwitantie in. U kunt enkele of alle gegevens invoeren, maar u kunt ook alleen de kwitantie naar Severa verzenden.

Als alle gegevens zijn ingevoerd, dan wordt er automatisch een reiskostenvergoeding aangemaakt wanneer u de weergave Uren en declaraties in Severa opent. Als u enkele gegevens leeg laat of helemaal geen gegevens invoert, dan vindt u de kwitantie terug in het Kwitantiepostvak.

De items worden in Visma Scanner geblokkeerd zodra de kwitanties in Severa aan een reiskostenvergoeding zijn toegevoegd.