Start a new topic
J

Juha Kaksonen

Prospektilistaus erilainen uudessa ja vanhassa käyttöliittymässä

12-11-2021 7:01 pm posted by Anonymous (Updated 14-05-2018 by Juha Kaksonen)

Hei Pia,

kiitos yhteydenotostasi ja pahoitteluni myöhästyneestä vastauksesta!

Uuden käyttöliittymän puolella myyntityö näkyy listauksessa vaikka itse työ/projekti on suljettu. Jos myyntityö halutaan poistaa myyntiputkesta, voidaan sen tilaksi määrittää hylätty tarjous. Jos myyntitöitä on paljon, voidaan tilaa muuttaa massamuutoksena Myynti-raportin kautta valitsemalla Raportit > Raportin luominen > Myynti > Työt. Valitse ne myyntityöt, joiden myynnin tila halutaan muuttaa > Valitse toiminto > Vaihda myynnin tilaa > Hylätty tarjous > Päivitä.

Mukavaa päivänjatkoa!

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 7:01 pm posted by Anonymous

Meillä näkyy prospektilistauksessa uuden Severan puolella myynnin välilehdellä myös sellaiset myyntityöt, jotka on vanhan Severan puolella jo prospektivaiheessa suljettu (työn näkymässä oikeasta yläkulmasta avoin/suljettu). Miksi näin, miten saadaan nuo synkronoitua?

Login or Signup to post a comment