Start a new topic
K

Kalle Rapi

Virhe uutta projektia luotaessa

12-11-2021 7:00 pm posted by Anonymous (Updated 19-07-2018 by Jukka Markkanen)

Hei Terhi!

Oletuksena kun Severassa luodaan projekti tulee sen aloituspäiväksi aina se päivä jona projekti luodaan. Jos Deadlinea ei erikseen muuteta on se taas kuukauden eteenpäin luontipäivästä.

Nyt tässä tulee virhe vastaan kun luot porjektin jonka deadline on yli kuukauden taaksepäin. Tämä voidaan kuitenkin kiertää seuraavasti:
Luo projekti ja älä tässä kohtaa muuta päiväyksiä. Tämän jälkeen voit projektilla muuttaa päiväykset oikeiksi kunhan alkupäivä on ennen DL päivää:


A

Anonymous

17-07-2018 12:47 pm posted by Anonymous

Hei Kalle,

Kiitos ohjeistuksesta. Varsinainen kommenttini liittyi enemmänkin tuohon, että jo kerran kirjoitettu teksti katoaa kokonaisuudessaan tämän aikatauluasian takia. Näin ei saisi tapahtua, vaan virheilmoituksen jälkeen pitäisi voida jatkaa jo aloitetun projektin kanssa ilman, että joudun aloittamaan koko projektin luomisen alusta (asiakkaineen päivineen).

J

Jukka Markkanen

19-07-2018 8:32 am posted by Jukka Markkanen

Hei Terhi,

Severassa ei pysty enää antamaan projektille deadlinea, joka on menneisyydessä. Syötetyt tiedot eivät siis enää katoa, koska virheen aiheuttavan päivämäärän syöttäminen ei ole enää korjausten jäälkeen mahdollista.

Mukavaa ja aurinkoista kesän jatkoa!

A

Anonymous

12-11-2021 7:00 pm posted by Anonymous

Kun klikkaan Lisää projekti ja alan luoda uutta projektia, niin jos teen jonkin virheen ja Severa sanoo HUPS jokin meni vikaan, niin se myös kadottaa kaikki tehdyt merkinnät ja projektin luomisen joutuu aloittamaan alusta. Myös mahdollisesti juuri hetkeä aiemmin luodun uuden asiakkaan tai uuden yhteyshenkilön Severa kadottaa... onko tässä jokin bugi? Turhaa tuplatyötä.

Tässä tapauksessa olin luomassa projektia, jonka deadline toden totta on menneisyydessä, niin Severa herjaa, että en voi laittaa deadlinea menneisyyteen ja kaikki siihen asti luomani katosi.

Login or Signup to post a comment