Start a new topic
J

Juha Kaksonen

Uusi Severa: Tarjoustyökalun vapaa tekstikenttä puutteellinen

12-11-2021 7:08 pm posted by Anonymous (Updated 10-01-2019 by Anonymous)

Hei Ville,

kiitos yhteydenotostasi ja pahoitteluni myöhästyneestä vastauksesta!

Olitkin laittanu meille aiemmin tukipyyntöä uuteen Tarjous-työkaluun liittyen, jossa kävimme tätä asiaa läpi. Uuden tarjouksen puolella ei valitettavasti ole samanlaisia jäsentely mahdollisuuksia vapaiden tekstikenttien osalta. Voit jättää tähän liittyen kehitysehdotuksen Severa-tuoteideointi -osioon.

Mukavaa päivänjatkoa!


T

Teemu Heimala

15-05-2018 12:55 pm posted by Teemu Heimala

Moi Ville,

Tämä tullaan tekemään myös uuden käyttöliittymän puolelle, toivottavasti vielä kesän aikana.

A

Anonymous

18-09-2018 10:07 am posted by Anonymous

Huomasin juuri tämän saman suuren puutteen, eli uudessa käyttöliittymässä ei voi muotoilla tarjouksen vapaatekstikenttiä ollenkaan. Olemme käyttäneet vanhaa käyttöliittymää ja sen tarjoustyökalua aktiivisesti ja tämä puute on tällä hetkellä suurin este myynnin siirtymiselle uuteen käyttöliittymään: Tarjous näyttävät huonoilta, kun ei edes boldia saa otsikoihin.. Odottelemme kovasti.

A

Anonymous

26-11-2018 3:11 pm posted by Anonymous

@Teemu Heimalamiten tämä etenee? Saadaanko kohta toimimaan uudessa käyttöliittymässä?

T

Teemu Heimala

27-11-2018 9:50 am posted by Teemu Heimala

Moi,

 

Vapaisiin tekstikenttiin yleisesti (tarjous, lasku, eri kuvauskentät) tullaan tekemään perustapaukset kattava Wyziwyg- / Rich text -editori, jotta boldia yms. voi käyttää. Selvityksiä on tehty ja piakkoin menee työn alle, mutta muutoksena varsin iso, joten kestänee aikansa.

A

Anonymous

04-01-2019 1:39 pm posted by Anonymous

@Teemu Heimala

Onko tälle jo aikataulua?

Meillä tämä haittaa nyt kovasti uuteen Severaan siirtymistä, kun ei saada tarjous- ja tilauslomakkeita fiksun näköisiksi.

T

Teemu Heimala

09-01-2019 1:33 pm posted by Teemu Heimala

 

Paraikaa työn alla, oikeanlaisen editorin valinta on osoittautunut haasteelliseksi.

 

Aikataulua ei uskalla tarkemmin sanoa, koska tämä vaatii aika tarkan testaamisen esim. juurikin tarjouksen tai laskujen osalta uuden ja vanhan käyttiksen välillä.

A

Anonymous

10-01-2019 10:13 am posted by Anonymous

A

Anonymous

10-01-2019 6:58 pm posted by Anonymous

Huomasin Teemun vastauksen ja odotan innolla. Myynti pitää uuden käyttöliittymän myyntiputkesta ym. mutta tarjoukset joudumme edelleen tekemään vanhalla, eli hypitään versiosta toiseen. Kyseessä on tarjouksen ulkoasu, jonka pitää näyttää ammattimaiselta. Tarjouspohjassa on kaksi vapaata tekstialuetta sekä footteri, jossa yrityksen tiedot. HTML tuki olisi ihan hyvä uudessakin editorissa..

 

A

Anonymous

19-02-2019 12:55 pm posted by Anonymous

@Teemu Heimalamiten tämä etenee? Onko jo testaus hyvällä mallilla ja julkaisuaikataulu tiedossa?

T

Teemu Heimala

19-02-2019 3:08 pm posted by Teemu Heimala

Työn alla edelleen, haasteita esim. kalenterisynkkien tuen kanssa ratkotaan jatkuvalla syötöllä. Aikataulua en edelleenkään uskalla arvioida.

A

Anonymous

19-02-2019 3:10 pm posted by Anonymous

Jos nyt edes saisi sen ulkonäön sellaiseksi, että voisi tehdä tarjouksia/tilausvahvistuksia uudessa käyttöliittymässä, niin loppuisi veivaaminen kahden käyttöliittymän välillä.

Kalenterisynkat ehtii tehdä myöhemminkin ��

T

Teemu Heimala

19-02-2019 3:20 pm posted by Teemu Heimala

Jep, noissa kohdissa tietty tarve on suurin. Teknisesti pitää vain kehiä ratkaisu, jota voi käyttää kaikissa tarvittavissa paikoissa, ja tietty toimii myös vaikkapa pdf-printtauksen kanssa.

 

Mutta, kyllä se sieltä aikanaan putkahtaa. Priorisoidaan laatua ja bugittomuutta nopean implementoinnin edelle, notta ette joudu lähettämään asiakkaille kummallisen näköisiä laskuja tai tarjouksia ��

A

Anonymous

16-01-2020 7:02 am posted by Anonymous

@Teemu Heimala- miten tämä tekstieditori etenee?

 

T

Teemu Heimala

16-01-2020 8:22 am posted by Teemu Heimala

Tekstieditorit yritetään tehdä samaan aikaan sekä tarjoukselle että laskulle. Tässä aika paljon koordinointia vaatii se, että muutos tulee vaikuttamaan laskupohjiin, jotka taas ovat asetuksissa. Asetuksia tehdään uusiksi taustalla uuteen käyttikseen, mutta se on vielä tietyiltä osin kesken. Kun uudet asetukset ja tekstieditorit tulevat käyttöön, käytännössä se väkisinkin teknologioiden vaihtumisesta johtuen vaikuttaa taas laskuun, mitkä pitää käydä läpi, ja tästä meidän taas pitää pystyä teille, asiakkaille, viestimään hallitusti.

Login or Signup to post a comment