A

Anonymous

Projektin liitteiden päiväys

28-05-2018 2:38 pm posted by Anonymous

Projektin Tiedostoissa näkyvien liitteiden päiväykset on aina kuluva päivä. Voisiko sen muuttaa liittämispäiväykseksi, että niistä näkisi liitteen iän?


l

laura.lagus-tiira@visma.com

18-06-2018 1:49 pm posted by laura.lagus-tiira@visma.com

Hyvä huomio, Merja!

Myynti-välilehdellä näkyvän päivämäärän pitäisi olla nimenomaan tiedoston lisäyspäivämäärä eikä kuluva päivämäärä. Laitan tätä meillä eteenpäin, niin saadaan oikea päivämäärä näkyviin myös myyntitöille/projekteille.

Tällä hetkellä tiedoston lisäyspäivän näkee raportoinnin kautta: Raportit > Projektit > Tiedostot ja siellä kenttä Lisäyspäivä.

l

laura.lagus-tiira@visma.com

12-10-2018 12:15 pm posted by laura.lagus-tiira@visma.com

Hei Merja,

 

Tiedostot & linkit -osiota on uudistettu ja nyt myyntitöille voi lisätä sekä linkkejä että tiedostoja ja päivämääränä näytetään lisäyspäivä. Osiossa pääsee nyt myös helposti tarkistamaan yksittäisen lisätyn tiedoston koon sekä käytetyn/käytettävissä olevan tallennustilan!

A

Anonymous

10-11-2019 8:30 pm posted by Anonymous

Missä tiedostojen asetukset ovat? Erityisesti kaipaisin käyttöoikeuksien hallinta-asetuksia tiedostojen näkyvyydelle erilaisille käyttäjille. Miksi tiedostot näkyvät sekä Myynti-osiossa, että Kollaboraatio-osiossa? Onko tähän asetusta, että tiedostot näkyisivät vain myynti-osiossa?

Login or Signup to post a comment