A

Anonymous

Lisää arvoja/kriteerejä Työaikayhteenveto-raportille

12-02-2016 2:08 pm posted by Anonymous

Tällä hetkellä raportille tulostuu tuntien ym. lisäksi vain käyttäjän nimi. Tarvetta olisi myös yksikkö- ja esimiestiedolle. Lisäksi pitäisi ehdottomasti saada kriteeriksi aktiivinen/inaktiivinen -valinta.

Käytämme tuota raporttia liukumien raportointiin. Raportointi tapahtuu kerran kuussa ja tehdään keskitetysti koko organisaation osalta (n. 500 käyttäjää). Suurin ongelma on se, että raportille tulostuu myös inaktiiviset käyttäjät, jotka pitää manuaalisesti blokata pois. Toinen ongelma on käyttäjän yksikkö-tiedon puuttuminen, joten raportin jatkojalostus on hankalaa. Tällä hetkellä kierrämme ongelman ottamalla kaksi eri raporttia: liukumat työaikayhteenveto-raportilla ja aktiiviset käyttäjät käyttäjät -raportilla, jossa arvoina nimi, yksikkö ja esimies ja kriteerinä aktiivinen/inaktiivinen: aktiivinen. Nuo kaksi raporttia yhdistetään Excelissä. Sekin sujuu ihan näppärästi, mutta saman tiedon ottaisimme mieluusti yhdellä raportilla.

1 Comment

l

laura.lagus-tiira@visma.com

18-06-2018 1:18 pm posted by laura.lagus-tiira@visma.com

Moikka!

Työaikayhteenveto-raportti korvattiin Käyttäjät-raportilla keväällä 2017 Visma Severan tuotejulkaisun yhteydessä, ks. tarkemmat tiedot

Käyttäjät-raportilla käyttäjiä voi rajata tilan (Aktiivinen/Ei käytössä) mukaan ja raportille saa myös enemmän arvoja!

Login or Signup to post a comment