Start a new topic
A

Anonymous

Laskutustietojen lisääminen avaa uuden asiakaskortin

17-08-2016 2:22 pm posted by Anonymous

Severan päivityksen johdosta projektikortille voi nyt lisätä useampia laskutusosotteita. Tämä olikin kiva lisäys, sillä monella asiakkuudella on monta kustannuspaikkaa, ja laskutusosoitteita. Kuitenkin vaikka, laskutus osoitetaan eri yritykselle (esim konsernin sisällä), asiakkuus on on sama. Nyt lisättäessä laskutusosoitteita työlle Severa avaa  aina myös uuden asiakaskortin per laskutusosoite. Onko tämä tulevaisuudessa välttämätöntä? Tämä häiritsee esimerkiksi myynnin työskentelyä. Olisi kiva että olisi vain yksi asiakkuus ja yksi asiakaskortti eikä jokaiselle laskutusosoitteelle oma asiakakortti.


T

Teemu Heimala

17-08-2016 3:56 pm posted by Teemu Heimala

Moi Saara,

Ihan hyvä pointti, osoitteen lisäys nykyasiakkaalle ei sieltä kautta onnistu, ja toisaalta asiakkaille ei ole ns. konsernirakennetta.

Laskutusosoitteenhan voi kuitenkin vaihtaa toiseksi saman asiakkaan osoitteeksi, joten ehkä paras tapa on näissä tapauksissa käydä lisäämässä ensin tämä uusi osoite vanhalle asiakaskortille, jos ei halua luoda uutta?

A

Anonymous

17-08-2016 4:05 pm posted by Anonymous

Siinä tapauksessa Severa herjaa ettei, asiakasta tunnisteta, kun minun pitää laskulle kirjoittaa jossain tapauksissa aivan eri laskun saaja (tilanteissa kun työ kustannuksia jaetaaan eri yrityksille) Asiakaskortille kun voi vaan tallentaa osoitteen, ei laskun saajaa.

T

Teemu Heimala

19-08-2016 10:10 am posted by Teemu Heimala

Jes. Konserniasiakkaat voi aiheuttaa joissain tapauksissa päänvaivaa. Hierarkianhan tuo käytännössä vaatisi, että toimisi täysin tarpeeseenne. Ensimmäiseen versioon käyttöliittymäuudistuksen yhteydessä emme tätä pysty toteuttamaan, mutta laitetaan harkintaan myöhemmin.

Kiitos palautteesta!

Login or Signup to post a comment