Start a new topic
J

Juha Kaksonen

Yksikköjen toimivuudessa vikaa

12-11-2021 7:01 pm posted by Anonymous (Updated 04-10-2018 by Juha Kaksonen)

Hei Emma,

 

kiitos yhteydenotostasi!

 

Tällöin, kun yksikkö piilotetaan, ei se poista valintaa olemassaolevilta raporteilta/valinnoilta. Tällöin korjauksena on tehdä niin, että aktivoi yksiköt vielä hetkeksi takaisin käyttöön jolloin pääset muokkaamaan tuota suodatusta.

 

Jos sinulla on tarve muuttaa olemassaolevien projektien yksikköä onnistuu se helpoiten Projektit-raportilla. Täällä voit rajata haun halutun yksikön mukaan ja vaihtaa yksikön massana useammalle projektille. Massamuutos onnistuu, kun valitset halutut projektit > Valitse toiminto > Muuta yksikköä.

 

Mukavaa päivänjatkoa!

 

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 7:01 pm posted by Anonymous

Poistin asetuksista pari turhaa yksikkö vaihtoehtoa, kun päätimme järjestellä niitä hieman erilailla. Minullapa sattui olemaan tuo yksikkö jonka poistin valittuna tuola projekstit välilehdellä filtteriksi ja nyt en saa sitä filtteriä mitenkään pois, kun se ei ole enää vaihtoehtona. Myöskin poistin toisen yksikön jolta en tajunnut käydä poistamassa projekteja etukäteen ja nyt minun pitäisi käydä kaikki projektit läpi löytääkseni millä projekteilla oli tuo vanha yksikkö. Miten tämä olisi fiksu korjata? Tavallaan itselläni oli oletus, että kun yksikön poistaa, häviää sillä yksiköllä olleista projekteista yksikkö merkintä kokonaan. 

Login or Signup to post a comment