A

Anonymous

Parannusehdotus tuntien kirjausnäkymään

14-10-2020 10:31 am posted by Anonymous

Tässä parannusehdotus tuntien merkkaus käyttöliittymään, joka on muutoin toiminut mainiosti (ks liite). 


A

Anonymous

14-10-2020 10:33 am posted by Anonymous

Tuntien kirjausnäkymä ei käytä näytön koko korkeutta vaan jää matalaksi, jolloin sisäkkäistä kehystä joutuu vierittämään. Tällöin kalenteripainikkeet jäävät piiloon.

T

Taneli Lilja

30-10-2020 12:07 pm posted by Taneli Lilja

Moikka Akseli ja kiitos viestistä!

 

Kuvasi perusteella käytät työpöydälle sijoitettua tuntikirjaus-widgettiä tuntien kirjaamiseen.

 

Jos sinulla on oikeus muokata ko. työpöytää, voit venyttää laatikon kokoa aktivoimalla yläreunasta "Muokkaa työpöytää" valinnan. Jos työpöytä on jaettu ja sinulla ei ole muokkausoikeuksia, niin kannattaa vinkata pääkäyttäjälle, että widgettiä voisi hieman venyttää jotta se mahtuisi paremmin. Kommentoitko vielä, jos tajusin tuon osuuden väärin ja tarkoitit jotain muuta.

 

Kellova päivävalinta onkin uusi idea ja hyvä sellainen. Hieman haasteita aiheuttaa se, että tuo työpöydän widget käyttää samoja elementtejä kuin Tunnit & Kulut sivulla oleva kirjaussivu, jossa valinnan kellotus ei ehkä ole niin kriittistä, koska näkymä on lähtökohtaisesti isompi. Pistetään kuitenkin mietintämyssyyn, kun työpöytiä kehitetään.

A

Anonymous

30-10-2020 12:22 pm posted by Anonymous

Hei ja kiitos vastauksesta Taneli!

 

Minulla ei ollut oikeutta muokata työpöytää, mutta pystyin kuitenkin luomaan omalle näytölle sopivan kokoisen uuden työpöydän, jolle lisäsin saman tuntienkirjaus -widgetin.

 

Olisikohan työpöytään / widgetiin mahdollista lisätä ominaisuusuus, jolla sen saisi skaalautumaan käytettävän ruudun kokoon sellaisessa tilanteessa, jossa työpöydällä on vain yksi widget? Meillä jokaisella on kuitenkin eri kokoiset näytöt ja itsekin saatan kirjata tunteja eri laitteilla. Vai onko Vismassa tähän joku paremmin soveltuva toiminto kuin työpöytä? 

Login or Signup to post a comment