A

Anonymous

Hinnastot Severassa

09-07-2020 10:48 am posted by Anonymous

Ehdotan, että Severassa asetukset -> hinnastot näkisi hinnastossa, millä projekteilla hinnasto on käytössä. Lisäksi toivoisin, että hinnastossa näkyisi jotenkin, jos hinnastossa oleva henkilö ei ole lisättynä millekään projektille, jossa hinnasto on käytössä.

1 Comment

A

Anonymous

18-08-2021 11:08 am posted by Anonymous

Hei Laura,

 

Vinkkinä: Tuon ensimmäisen kohdan olen ratkaissut tekemällä raportin. Sekä Projektit että Asiakkaat -raporteissa on mahdollista valita "Hinnasto" yhdeksi arvoksi (otsikoksi). Kun haluan nähdä mihin projekteihin jokin tietty hinnasto on kytketty, käytän tuota Projektien kautta luotua hinnastoa ja suodattimeen lisään asiakkaan. Jos taas haluan nähdä mille asiakkaille jokin hinnasto on kytketty, käytän Asiakkaat-kautta tehdyn raportin. Suodattimeen lisään silloin kyseisen hinnaston.

 

Ehdotus:

Mitä minä puolestani kaipaan on mahdollisuutta nähdä mihin hinnastoihin joku tietty oman toimiston HENKILÖ on kytketty. Kun meidän Matti Virtasella muuttuu tuntihinta tarvitsen listan hinnastoista mihin hänet on liitetty. Nyt käytän tähän  luomani exceliä mutta onhan se turhauttavaa kun tiedon voisi ottaa Severasta kun vain olisi sopivat suodattimet ja arvot. Mieluiten näkisin että tämän tiedon saisi suodatettua Hinnoittelu-osiosta suoraan!


1 person likes this
Login or Signup to post a comment