A

Anonymous

Työn Laskutus ja liikevaihto sarakkeen Liikevaihto read only muotoon

23-02-2018 10:00 am posted by Anonymous

Nykyisellään tuota saraketta pääsee muokkaamaan mikä aiheuttaa sen että osa vahingossa päivittää siinä olevan luvun vaikka pitäisi päivittää Laskutusennuste. Mistä syystä tuo liikevaihto sarake edes on muokattavissa? Jos tuota ei voi ulottaa kaikille käyttäjille read only muotoon niin voisiko asetuksiin laittaa valittavaksi käyttäjäkohtaisesti haluaako sen olevan muokattavissa vai read only tilassa?


T

Teemu Heimala

23-02-2018 10:21 am posted by Teemu Heimala

Moi Saija,

Liikevaihdon ennustetta ja toteumaa seurataan usein samoin kuin laskutuksenkin, joten se on uudessa käyttöliittymässä mahdollista tehdä projektivastaavan oikeuksilla.

l

laura.lagus-tiira@visma.com

18-06-2018 1:37 pm posted by laura.lagus-tiira@visma.com

Hei Saija,

vanhan käyttöliittymän puolella ei liikevaihdon ennustamiseen ole erillistä kenttää ja joissakin tapauksissa Liikevaihto-kenttää käytetään hyväksi ennustamisessa tuleville kuukausille.

Uuden käyttöliittymän puolella Liikevaihto ja Liikevaihdon ennuste on nyt jaettu omiksi kentikseen projektin taloustiedoissa. Liikevaihto lasketaan laskutuksen perusteella (lukittu kenttä), kun taas liikevaihdon ennustetta pääsee muokkaamaan projektipäällikön oikeuksilla.

Login or Signup to post a comment