Mikäli loit resurssiallokaation väärälle henkilölle, voit muokata allokaatiota Resursointi-näkymässä, avaamalla käyttäjän allokaatiot näkyville, käyttäjän kohdalla olevasta nuolesta klikkaamalla. Klikkaa haluttua resurssiallokaatiota avataksesi sen muokkausikkunan.

Muokkausikkunassa voit vaihtaa henkilöä Allokoitu henkilölle -valikosta. Tarvittaessa voit muokata myös allokaaion muita tietoja, kuten tuntimäärää tai alkamis- ja päättymispäivää. Lopuksi tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna.