Severa SOAP API -avainta käytetään datansiirtojen todentamiseen Severan ja kolmannen osapuolen ratkaisujen välillä.

Avain luodaan käyttäjätilille. On suositeltavaa luoda yksi käyttäjätili vain API-käyttöä varten, koska tällä käyttäjällä tarvitaan täydet käyttöoikeudet Severaan. Myös, jos Severa API-avain luodaan normaalikäyttäjälle, on aina mahdollisuus, että työntekijä jättää yrityksen ja käyttäjätili inaktivoidaan.

Käyttäjätilin inaktivointi estää integraation toiminnan.

Lisää API-käyttäjä

1. Luo uusi käyttäjä
  2. Kun käyttäjä on luotu, siirry SOAP API -osioon
  3. Valitse Sallittu käyttöoikeudeksi
  4. Varmista, että käyttäjän käyttäjärooli on pääkäyttäjä (käyttäjällä on pääsy kaikkeen)

Ota API-avain käyttöön

1. Kirjaudu Severaan API -käyttäjänä
  2. Avaa Oma profiili oikeasta yläkulmasta
  3. Siirry SOAP API -osioon
  4. Valitse Ota SOAP API käyttöön
  5. Klikkaa Luo API-avain -painiketta
  6. Kopioi juuri luotu API-avain