Luettelo yleisistä virheistä, joita voi esiintyä Severassa ja miten korjata ne.

Virhe Kuvaus Korjaus
Invalid input Virhe tarkoittaa, että käyttäjän antamassa syötteessä on sisältöä, joka ei läpäise turvatarkastuksia. Syötteiden tarkistaminen on olennainen turvatoimenpide, joka estää monenlaisia yleisiä injektiotyyppejä, kuten SQL-injektioita ja Cross-Site Scripting (XSS) -hyökkäyksiä. Tarkista ja poista erikoismerkit tekstikentästä.
Unauthorized access Tämä virhe tarkoittaa, että käyttäjällä ei ole riittäviä käyttöoikeuksia toiminnon suorittamiseen. Pääkäyttäjä voi tarkistaa ja tarvittaessa päivittää käyttäjän käyttöoikeuksia käyttäjien hallinnan kautta.
Internal server error Tämä virhe voi esiintyä eri paikoissa. Esim. raporteilla, laskutuksessa. Yritä suodattaa raporttia enemmän ja kavenna hakuehtoja.