Poissaolojen hyväksyntä

Jos työntekijät kirjaavat poissaolonsa Severaan ja yritykselläsi on hyväksymisprosessi käytössä, voit tarkastella ja hyväksyä poissaolot jo Severassa.

Poissaolojen hyväksyntä on saatavilla Severan Business, Platinum ja Enterprise-versiossa.

Jotta voit ottaa toiminnon käyttöön, siirry kohtaan Asetukset > Tunnit & kulut > Poissaolot ja ota poissaolojen hyväksyminen käyttöön. Kun olet ottanut ominaisuuden käyttöön, tarkista, että oikeudet ovat kunnossa.

Oikeudet poissaolojen hyväksymiseen

Käyttöoikeuksia voidaan antaa käyttöoikeusprofiileille tai yksittäisille käyttäjille tarpeidesi mukaan. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttäjät > Käyttöoikeusprofiilit tai Asetukset > Käyttäjät > Käyttäjänhallinta aloittaaksesi.

Tuntien ja poissaolojen hyväksymiseen sovelletaan samoja käyttöoikeuksia, mutta huomaathan, että poissaoloa koskevien tietojen yksityiskohtainen tarkasteluun (nimi, poissaolon tyyppi ja kuvaus), tarvitaan myös Käyttäjät-käyttöoikeus.