Kirjautumiseen on valittavana muutama eri vaihtoehto. Kaikki vaihtoehdot ovat automaattisesti käytettävissä, joten jos yrityksellänne on käytössä esimerkiksi Googlen palvelut, voit kirjautua Severaan käyttäen Google tunnusta silloin, kun sähköpostiosoite on sama kuin Severan kirjautumistunnus.

Tunnuksen tyyppi
Severa-tunnukset Käyttäjätunnus on sinun sähköpostiosoite ja salasana määritetään ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.
Google Voit kirjautua sisään Google-tunnuksillasi. Googlessa ja Severassa käytetyn sähköpostiosoitteen tulee olla sama.
Microsoft-kirjautuminen Voit kirjautua sisään Microsoft-tunnuksillasi (esimerkiksi O365 tai Azure). Microsoftissa ja Severassa käytetyn sähköpostiosoitteen tulee olla sama.